7 predloga poklona za Novu godinu!

Euforija pred praznike mnoge od nas može dovesti do ludila, a pogotovo kada je potrebno izabrati poklon za Novu godinu. Danas smo odlučili da vam pomognemo kako da napravite pravi izbor prilikom odabira novogodišnjih poklona za decu!

Novogodišnji pokloni – ideje

Odabrali smo za vas čak sedam predloga -ideja kao idealan poklon za Novu godinu!

1. Dobble životinje

Originalni novogodišnji poklon u kojem će uživati ne samo deca, već cela porodica bez obzira na godine! Dobble – igra sa kartama koja pored edukativnog karaktera služi i za zabavu!

dobble-zivotinje-društvena-igra-coolplay

dobble-zivotinje-društvena-igra-coolplay

Može je igrati od 2 do 8 igrača , od 5 do 105 godina,  što znači da bake i deke neće imati izgovor da se ne uključe u pravi porodični obračun! Igra je veoma laka, jer je potrebno prepoznati iste simbole na dve karte, i brži igrač prikuplja poene! Divna stvar kod ovog poklona za Novu godinu je to što u okviru jednog špila možete igrati čak 5 mini igara!

 2. To je moja TVRĐAVA!

To je moja Tvrđava! je veoma zabavna društvena igra za decu i odrasle! Idealan kao novogodičnji poklon za dečake i devojčice, a predviđena je za uzrast od 6+ godina.

to-je-moja-tvrdjava-drustvena-igra-coolplay-online-prodavnica

Bazirana na strategiji i memoriji, ovo je još jedna igra sa kartama gde je svaka od njih sadrži broj i deo građevine, gde je cilj izgraditi prvi tvrđavu, po numeričkom redosledu.

3. Paw Patrol Track Patrol – savršen poklon za Novu godinu – Patrolne šape

Kada govorimo o kreativnim novogogodišnjim poklonima, prvo morao da mislimo na naše najmlađe! Nema deteta koje ne zna šta su Patrolne šape (eng: Paw Patrol)! Obradujte vaše mališane sa njihovim omiljenim likovima – Čejsom i Maršalom!

paw-patrol-patrolne-sape-coolplay-online-prodaja

Ovaj divan set sadrži baš ta dva najpopularnija lika iz crtanog filma. Vaši mališani mogu upravljati njima sa džojsticima po trkačkoj stazi. Set je namenjen za uzrast od 3 i više godina, i predstavlja idealan poklon za Novu godinu.

4. Super Mario Odyssey ™ Scooter

Poznati proizvođač igračaka Carrera nas je oborio sa nogu sa ovom igračkom! Ne samo da je samo savršen novogodišnji poklon za dečake i devojčice, već predstavlja i kolekcionarski primerak za sve koji obožavaju Super Maria bez obzira na godine!

super-mario-odyssey-scooter-igracka-coolplay-online-prodavnica

Poznati žuti skuter je urađen po originalnoj Nitendo licenci i čim ga otpakujete spreman je za momentalno korišćenje. Može se kretati do 9km/h pomoću daljinskog upravljača punih 35 minuta bez punjena.

Takođe, ova igračka je namenjena kako za zatvoren, tako i otvoren prostor. Još jedna prednost je što na sebi ima prednja i zadnja kočiona svetla, te ne predstavlja problem voziti ga po mraku.

5. PlayMais

Kada govorimo o kreativnim novogodišnjim poklonima za one najmlađe, PlayMais je pun pogodak u tom slučaju! Komadići se mogu seckati i lako oblikovati što olakšava mališanima da naprave sve što požele.

playmais-igracka-za-decu-coolplay-online-prodaja

Delovi PlazMais-a se lako sklapaju – lepe se uz pomoć vode! Razvija maštu, motoriku i kreativnost, a sami delovi su napravljeni od nemodifikovanog kukuruza i prehrambenih boja, te i ako vaš mališan pojede po neki komadić, budite bez brige, potpuno su bezopasni!

6. Čarobna kutija

Kada govorimo o kreativnim i originalnim novogodišnjim poklonima, onda je “Čarobna kutija puna ljubavi” pun pogodak! Drvena kutija koja može biti napravljena od drveta oraha ili trešnje sadrži slagalicu sa slikom i tekst po vašoj želji! Postoji i mogućnost posvete na unutrašnjoj strani poklopca, kao i posveta na stranicama. Moguće je čak dodati i čokoladice sa personalizovanim porukama osobi kojoj je namenjena.

7. 55 eksperimenata iz prirode, Kreativni Centar

Da ne zaboravimo i one malo “starije”! Ova divna knjiga koja navodi čitaoca da sprovodi eksperimente kroz istraživanje prirode može biti jedan od najlepših novogodišnjih poklona. Objašnjenja su jednostavna i jasna, a baziraju se na dve nauke – biologiju i fiziku, i pomažu deci da razumeju i shvate osobenosti fizičkih pojava oko nas. Namenjena je za uzrast od 9+ godina, a takođe može biti interesantna porodična aktivnost u toku novogodišnjih praznika.

Nadamo se da smo vam barem malo pomogli i smanjili stres u toku izbora novogodišnjih poklona za decu. Srećne praznike želi vam Cool Play!