HEAT

7.599 рсд

Da li ste spremni za trku u kojoj na svakoj krivini, ostavljate svoj trag i potpisujete se na vrelom asfaltu?

Kategorija:
 

Opis

Talasi vreline svetlucaju na trkačkoj stazi i zaklanjaju prvu krivinu. Nameštate naočare dok se sunce odbija od hroma trkačkih automobila koje polako guraju na startne pozicije oko vas. Žagor gledalaca, lepršanje zastava na centru, nežna buka vašeg motora. Plavo letnje nebo, smireni ste i spokojni na svojoj pol poziciji.

Društvena igra Heat Gas do daske, je zasnovana na jednostavnom i intuitivnom rukovođenju, jer igrači postaju vozači trkačih automobila, boreći se za poziciju da prvi pređu ciljnu liniju. Dok upravljaju brzinom svog automobila, ne žele da se motor pregreje, ali da bi bili prvi moraju da daju gas do daske!
Odabir pravih nadogradnji za automobil pomoći će im da zagrle krivine i da motor bude dovoljno hladan da održi maksimalnu brzinu. Na kraju krajeva, vozačke veštine će biti ključ pobede!

Vozači mogu da se takmiče u jednoj trci ili da koriste „Sistem Prvenstva“ i da odigraju celu trkačku sezonu u jednoj večeri. Prilagođavajući svoj automobil pre svake trke kako bi osvojili prvo mesto na podijumu, igrači moraju da budu oprezni jer će se vreme, uslovi na stazi i ​​događaji menjati pred svaku trku!

U društvenoj igri Heat svi voze automobil određeni broj krugova da se utvrdi ko je najbolji vozač. Na početku svakog kruga možete da menjate brzine, koje određuju koliko kartica ćete odigrati u tom krugu. Brzinom svog auta upravljate dodavanjem vrednosti tih kartica da biste prešli toliko polja na stazi boreći se za svoje mesto.

Odbrojavanje počinje, iznenadna duboka rika motora se prolama vazduhom dok svi automobili kreću
sa startnih linija. U toku je trka za Veliku nagradu. Prašina i vetar proleću vam pored kacige dok ulazite
u prvu krivinu. Ganjate motor do maksimuma i umalo sletite sa staze, ali čvršće stežete volan
i izlazite iz krivine i dalje ste na prvom mestu. Osećate vrelinu staze i dajete gas do daske! Možete vi to!

Info

Težina2,6 kg
Dimenzije30 × 10 × 30 cm
Igrača

1-6

Uzrast

10+

Jezik

Srpski

Trajanje partije

60 min

Brand

Asmodee

Days of Wonder