Cortex 2

2.100 рсд

8 novih izazova za mozak će pomeriti granice zabave u najboljoj IQ party društvenoj igri!

Saznaj šta te čeka u Mix & Create zoni i … napravi My Cortex

 

Opis

Cortex 2 sadrži novih 8 izazova koji dobro utiču na naš mozak i sposobnosti. Tokom igre, igrači se međusobno takmiče u rešavanju 8 različitih zagonetki. Cortex 2  će druženje učiniti zabavnijim i naterati sve, da bez obzira na godine pokušaju da pobede.

Želiš da napraviš još jači izazov? Igraj svaku igru zasebno, ili dupliraj zabavu, jer Cortex i Cortex 2 su kompatibilni!

Napravi Cortex i Cortex 2 miks i ultimativni izazov može da počne! Duplo više karata, duplo više izazova, kombinuj izazove – pobednik je onaj koji kompletira najviše mozgova.

Cortex je porodična igra koju će svi vrlo brzo zavoleti. Vrednost igre je pristupačnost jer postoji raznolikost jednostavnih izazova za sve tipove mozga i sve starosne grupe imaju šansu za pobedu. Mogućnost napredovanja u igri, jer sa svakom novom partijom se postaje sve bolji, a zabava je u nepredvidivosti svakog sledećeg izazova uz konstantno međusobno učenje, uživanje i druženje.

Cortex je dobitnik mnogobrojnih nagrada uključujući i Mensa priznanja. Igra je za 2 do 6 igrača starijih od 8 godina. Vreme trajanja jedne partije je oko 15 min.

 

Cortex 2 sadrži:

90x test karata

6x mozak (24x puzzle u obliku mozga)

Pravila igre na srpskom

 

Više informacija o samoj društvenoj igri Cortex, kako se igra, kolika je Cortex cena, pravila igre na srpskom, gde se sve koristi, koje sve mozgalice postoje kao i dodatne zanimljivosti možete pogledati na https://coolplay.rs/cortex-drustvena-igra/

 

Info

Težina0,363 kg
Dimenzije14 × 14 × 5 cm
Igrača

2-6

Uzrast

8-99

Trajanje partije

15 min

Jezik

Srpski

Materijal

Karte, Kartonska kutija

Brand

Asmodee