Cortex 3

2.100 рсд

Upotrebi čulo mirisa kako bi pobedio u društvenoj igri koja je osvojila Mensa nagrade

 

Opis

Cortex izazovi, mozgalice, zagonetke zapažanja, analize, koordinacija leve i desne hemisfere mozga, matematičke zavrzlame i još mnogo toga.

Novinu koju Cortex 3 donosi je test mirisa! Igrač će “na slepo” samo čulom mirisa pokušati da pogodi dinamičku mirisnu kartu i osvoji “deo” mozga.

Izazovi svoj i mozak svojih prijatelja u ovoj zabavnoj igri koja testira tvoje razmišljanje, pamćenje i brzinu! Cortex 3 će druženje učiniti zabavnijim i naterati sve, da bez obzira na godine pokušaju da pobede.

Cortex 3 sadrži novih 8 izazova koji dobro utiču na naš mozak i sposobnosti. Tokom igre, igrači se međusobno takmiče u rešavanju 8 različitih mozgalica koje će podstaknutu da mozak radi punom parom.

Postao si Cortex fan? Želiš da napraviš još jači izazov?

Igraj svaku Cortex igru zasebno, ili dupliraj ili čak zabavu podigni na kub! Jer su Cortex, Cortex 2 i Cortex 3 su kompatibilni!

Izmešaj sve karte iz svih Cortex igara i prvi sastavi svoju mozak puzzlu. Napravi ultimativni izazov!

Trostruko više karata, trostruko više izazova, kombinuj izazove – pobednik je onaj koji kompletira najviše mozgova.

Cortex je porodična igra koju će svi vrlo brzo zavoleti. Vrednost igre je pristupačnost jer postoji raznolikost jednostavnih izazova za sve tipove mozga i sve starosne grupe imaju šansu za pobedu.

Fantastična mogućnost napredovanja u igri, jer sa svakom novom partijom se postaje sve bolji, a zabava je u nepredvidivosti svakog sledećeg izazova uz konstantno međusobno učenje, uživanje i druženje.

Cortex je dobitnik mnogobrojnih nagrada uključujući i Mensa priznanja.

Igra je za 2 do 6 igrača starijih od 8 godina. Vreme trajanja jedne partije je oko 15 min.

Cortex 3 sadrži:

90x test karata

6x mozak (24x puzzle u obliku mozga)

Pravila igre na srpskom

 

Više informacija o samoj društvenoj igri Cortex, kako se igra, kolika je Cortex cena, pravila igre na srpskom, gde se sve koristi, koje sve mozgalice postoje kao i dodatne zanimljivosti možete pogledati na https://coolplay.rs/cortex-drustvena-igra/

 

Info

Težina0,363 kg
Dimenzije14 × 14 × 5 cm
Igrača

2-6

Uzrast

8-99

Trajanje partije

15 min

Jezik

Srpski

Materijal

Karte, Kartonska kutija

Brand

Asmodee