Cortex kids 2

2.100 рсд

Cortex² Kids donosi novih 8 izazova za mozak koji se mogu kombinovati Cortex Kids

 

 

Opis

Društvena igra CORTEX KIDS 2

Novi CORTEX Challenge Kids za mlađe igrače od 6 godina ima zeleno pakovanje. Sadrži 90 karata (od čega je 10 reljefnih za izazov dodira) i 6 mozak slagalica (za 6 igrača, svaka ima po 4 dela).

8 zagonetki u ovom pakovanju su: odraz, laso, analiza, boje, puteljak, zapažanje, kombinacija i izazov dodira.

CORTEX KIDS 2 društvena igra je pogodna za decu stariju od 6 godina. Zagonetke iz ove verzije mogu biti zabavan edukativni materijal i u predškolskim ustanovama.

Cortex kids i Cortex kids 2 se mogu koristiti zajedno tako što se pomešaju kartice. Mešanjem 2 kutije dobijaš duplo više zagonetki i udvostručuješ zabavu. Tada igru može da igra i više od 6 osoba, a partije će trajati duže od 15 minuta.

Cortex Kids 2 je porodična igra koju će svi vrlo brzo zavoleti, a naročito deca. Vrednost igre je pristupačnost jer postoji raznolikost jednostavnih izazova za sve tipove mozga i sve starosne grupe imaju šansu za pobedu. Mogućnost napredovanja u igri, jer sa svakom novom partijom se postaje sve bolji, a zabava je u nepredvidivosti svakog sledećeg izazova uz konstantno međusobno učenje, uživanje i druženje.

Cortex je dobitnik mnogobrojnih nagrada uključujući i Mensa priznanja. Igra je za 2 do 6 igrača starijih od 6 godina. Vreme trajanja jedne partije je oko 15 min.

Cortex Kids 2 sadrži:

90x test karata

6x mozak (24x puzzle u obliku mozga)

Pravila igre na srpskom

 

Više informacija o samoj društvenoj igri Cortex, kako se igra, kolika je Cortex cena, pravila igre na srpskom, gde se sve koristi, koje sve mozgalice postoje kao i dodatne zanimljivosti možete pogledati na https://coolplay.rs/cortex-drustvena-igra/

 

 

Info

Dimenzije14 × 14 × 5 cm
Igrača

2-6

Uzrast

6+

Trajanje partije

15 min

Jezik

Srpski

Materijal

Karte, Kartonska kutija

Brand

Asmodee