Cortex Kids

2.100 рсд

Cortex Kids izazovi su specijalno dizajnirani za decu i podjednako su zanimljivi i devojčicama i dečacima!

 

Opis

Cortex Kids sadrži izazove specijalno dizajnirane za decu koji dobro utiču na dečiji mozak i razvijaju sposobnosti zaključivanja, brzih refleksa i razmišljanja, dedukcije, logike ali sve na jedan dečiji, zabavan način. Deca se tokom igre, međusobno takmiče u rešavanju različitih zagonetki prilagođenih njihovom uzrastu. Vrlo često će dete uspeti da reši zagonetku brže od starijeg igrača što  će druženje učiniti zabavnijim a i naterati sve, da bez obzira na godine pokušaju da pobede.

Cortex Kids je porodična igra koju će svi vrlo brzo zavoleti, a naročito deca. Vrednost igre je pristupačnost jer postoji raznolikost jednostavnih izazova za sve tipove mozga i sve starosne grupe imaju šansu za pobedu. Mogućnost napredovanja u igri, jer sa svakom novom partijom se postaje sve bolji, a zabava je u nepredvidivosti svakog sledećeg izazova uz konstantno međusobno učenje, uživanje i druženje.

Cortex je dobitnik mnogobrojnih nagrada uključujući i Mensa priznanja. Igra je za 2 do 6 igrača starijih od 6 godina. Vreme trajanja jedne partije je oko 15 min.

 

Cortex Kids sadrži:

90x test karata

6x mozak (24x puzzle u obliku mozga)

 

Više informacija o samoj društvenoj igri Cortex, kako se igra, kolika je Cortex cena, pravila igre na srpskom, gde se sve koristi, koje sve mozgalice postoje kao i dodatne zanimljivosti možete pogledati na https://coolplay.rs/cortex-drustvena-igra/

 

Info

Težina0,363 kg
Dimenzije14 × 14 × 5 cm
Igrača

2-6

Uzrast

6+

Trajanje partije

15 min

Jezik

Srpski

Materijal

Karte, Kartonska kutija

Brand

Asmodee