Cortex Challenge

2.100 рсд

Izazovi mozak u ovoj zabavnoj igri koja testira razmišljanje, pamćenje, koordinaciju, snalaženje i brzinu!

Društvena igra Cortex je prodata u više miliona primeraka širom sveta i dobitnik je Mensa nagrada

 

Opis

8 različitih Cortex izazova će vas naterati da iskoristite svu snagu i potencijal vašeg mozga: testovi dodira, logičke serije, duplikati, lavirinti, zagonetke boja, koordinacija leve i desne hemisfere i još mnogo drugih.

Cortex izazov uključuje i reljefne kartice koje se koriste tokom dodir izazova, u kojoj igrači moraju bez gledanja da pogode šta osećaju, dodajući element dodira koji se jako retko pojavljuje u igrama.

Osvoji kartu u svakoj rundi izazova. Zameni dve iste osvojene karte, za delić mozga. Sakupi sve delove mozga, sastavi ga prvi i pobedi!

Cortex je igra koju će svi vrlo brzo zavoleti. Vrednost igre je pristupačnost jer postoji raznolikost jednostavnih izazova za sve tipove mozga i sve starosne grupe imaju šansu za pobedu. Mogućnost napredovanja u igri, jer sa svakom novom partijom se postaje sve bolji, a zabava je u nepredvidivosti svakog sledećeg izazova uz konstantno međusobno učenje, uživanje i druženje.

Cortex je dobitnik mnogobrojnih nagrada uključujući i Mensa nagrade. Igra je za 2 do 6 igrača starijih od 8 godina. Vreme trajanja jedne partije je 15 min.

 

Cortex Challenge sadrži:

90x test karata

6x mozak (24x puzzle u obliku mozga)

Pravila igre

 

Više informacija o samoj društvenoj igri Cortex, kako se igra, kolika je Cortex cena, pravila igre na srpskom, gde se sve koristi, koje sve mozgalice postoje kao i dodatne zanimljivosti možete pogledati na https://coolplay.rs/cortex-drustvena-igra/

Info

Težina0,363 kg
Dimenzije14 × 14 × 5 cm
Igrača

2-6

Uzrast

8+

Trajanje partije

15 min

Jezik

Srpski

Materijal

Karte, Kartonska kutija

Brand

Asmodee