DOBBLE DISNEY

2.399 рсд

Dobble Disney je magično putovanje kroz 100 godina čarolije, pružajući ti nezaboravno iskustvo igre i zabave. Ova jedinstvena društvena igra spaja prepoznatljive Disney likove sa njihovom pričom što doprinosi sajajnoj zabavi.

 

Opis

Sjedinjenje klasika i modernog – Dobble Disney slavi bogatu istoriju Disney sveta, spajajući klasike sa modernim animacijama. Imaćeš priliku da uživaš u prepoznavanju omiljenih likova iz dugogodišnjeg Disney serijala.

Brza igra oštroumnosti – Dobble je poznat po svojoj brzoj dinamici i jednostavnom pravilu. Cilj je da se pronađu podudaranja između karata. U ovoj Disney verziji, moraćeš da brzo razmišljati kako bi otkrio likove, simbole ili scene koje se podudaraju.

100 Godina čarolije – Svaka karta nosi delić Disney magije, pružajući uvid u 100 godina čuda i priča. Moraćeš da prođeš kroz trenutke i likove koji su oblikovali generacije ljubitelja Disney sveta.

Raznovrsne karte i likovi – Dobble Disney donosi raznovrsne karte, svaka sa svojim jedinstvenim setom likova. Ovo dodaje izazov igri, pružajući nepredvidljivost i uzbudljivost svake runde.

Zabava za celu porodicu – Ova društvena igra je dizajnirana tako da okupi čitavu porodicu. Deca, roditelji i ljubitelji Disney sveta zajedno će uživati u ovom šarmantnom društvenom iskustvu.

Divna prilika za sećanje – Dobble Disney nije samo igra, već i prilika za deljenje uspomena i sećanja iz Disney sveta. Svaki lik na kartama nosi sa sobom priču i emocije koje su obeležile istoriju animacije.

Dobble Disney: 100 Godina Čuda je društvena igra koja spaja generacije i oživljava Disney magiju na sasvim nov način. Uživajte u brzim rundama, testirajte svoju opažajnost i prepustite se čarima stvaranja uspomena dok igrate sa likovima koji su obeležili vreme.

Info

Težina0,2 kg
Dimenzije12 × 2,5 × 12 cm
Igrača

2-8

Materijal

Karte

Trajanje partije

30 min

Uzrast

6+

Brand

Asmodee