Džekil protiv Hajda

2.100 рсд

 

Opis

Džekil protiv Hajda je adutska igra kartama za 2 igrača zasnovana na čuvenoj noveli Čudni slučaj Doktora Džekila i Mister Hajda Roberta Luisa Stivensona.

Džekil protiv Hajda

U ulozi Doktora Džekila morate da se oduprete žestokim napadima Mister Hajda kako biste sačuvali razum i prikrili tajnu svoje podeljene ličnosti. Kada igrate kao Mister Hajd, vaš cilj je da preuzmete ličnost Doktora Džekila.

Jedan igrač je Doktor Džekil, drugi je Mister Hajd. Igra se odvija kroz tri kruga. Na kraju svakog kruga, ličnost Doktora Džekila će možda bledeti pred nemilosrdnim napadima Mister Hajda.

Mister Hajd pobeđuje čim figurica ličnosti stigne na poslednje mesto na tabli za igranje. Ako figurica nakon tri kruga igre ne stigne na kraj putanje, Doktor Džekil pobeđuje, bežeći od mračnog uticaja Mister Hajda.

Džekil protiv Hajda

Remek-delo Roberta Luisa Stivensona o dualnosti dobra i zla u čovekovoj prirodi poteklo je iz najmračnijih dubina njegovog sopstvenog nesvesnog – tokom noćne more iz koje ga je probudila njegova žena, uplašena njegovim jezivim kricima. Legenda kaže da je nakon toga napisao čuveni roman za samo tri dana.
U igri Džekil protiv Hajda svaki igrač igra aspekt ličnosti glavnog lika. Dr Džekil pokušava da sakrije svoju dvojnu prirodu, a da ne izgubi razum. Gospodin Hajd, njegov alter ego, pokušava da dominira njime i da ga natera da padne u tamu.
U inovativnom gejmpleju stvari nisu uvek onakve kakve se na prvi pogled čine, a napadi preuzimanja ličnosti i njegova odbrana se žestoko smenjuju uz pomoć napitka.
Igre se u tri runde, a igrači se smenjuju u ulogama.
Igra je, naravno, samo za dva igrača – a na tebi je da proveriš, da li bolje igraš kao Džekil ili kao Hajd?
Možda iznenadiš protivnika, a možda saznaš i nešto o sebi!

Info

Težina0,3 kg
Dimenzije12,8 × 4 × 17,8 cm
Igrača

samo za 2 igrača

Uzrast

14+

Trajanje partije

20 min

Jezik

Srpski

Materijal

Metalna figura, Tabla, tokeni, Karte

Brand

InstaPlay

Mandoo Games