Hand to Hand Wombat

4.499 рсд

Žmureća timska igra sa kulama i nevaljalcima koji se glasno smeju

 

Opis

Živi na Tasmaniji, ali nije Tasmanijski Đavo. Vombat je kratkonoga životinja, četvoronožac, torbar poreklom iz Australije, dugačak jedan metar i ima kratak čupav rep. Iako glodar, biljojed važi za jednu od najsimpatičnijih životinja

Jedinstveni su po tome što imaju izmet kockastog oblika i proizvode preko 100 “kockica” dnevno.

A baš te kockice su glavne u društvenoj igri Hand to Hand Wombat, jer dobri Vombati žele da ih pravilno poređaju, dok im nevaljali Vombat konstantno smeta.

Frenetična, fizička igra – takmičarska i strateška, ali jednostavna za igranje, društvena igra Hand to Hand Wombat ima potpuno jedinstven pristup klasičnim igrama socijalne dedukcije.

U društvenoj igri Hand to Hand – Wombat svaki igrač dobija tajni identitet kao dobar Vombat ili nevaljao Vombat, i tada svi zatvaraju oči. Igrači zatvaraju oči jednom rukom, a igraju drugom. Dok dobri Vombati pokušavaju rukom da grade kule, nevaljali Vombati im petljaju sa kockicama i kulama. Nakon što tajmer istekne, svi otvaraju oči i raspravljaju, raspravljaju i glasaju o tome za koga misle da je bio nevaljao Vombat koji im je rušio kule.

Na početku igre dobijate kartu uloge: bićete dobar ili nevaljao vombat. Vombatove “kockice” se zatim razbacuju po stolu. Svi zatvaraju oči dok istovremeno manipulišu komadima. Dobri vombati pokušavaju da izgrade tri piramidalne kule na uredan način, dok će loši vombati pokušati da izazovu haos dekonstruišući kule ili uništavajući piramidalne oblike. Kada tajmer istekne, svi zastaju, otvore oči, razgovaraju o tome šta se upravo dogodilo i glasaju za izbacivanje igrača iz igre. Dobri vobati pobeđuju ako uspešno izgrade kule pre nego što je previše njihovih saigrača eliminisano. U suprotnom, loši vombati pobeđuju.

Hand to Hand Wombat je igra kreatora Eksplozivnih Mačića poznatih po nagrađivanim, urnebesnim i zabavnim igarama u kojima svi uživaju i odrasli, tinejdžeri i deca!

Znamo da si urnebesan, ali koji si ti Vombat, dobar ili nevaljao?

Info

Težina0,910 kg
Dimenzije6,35 × 26,67 × 26,67 cm
Igrača

3-6

Trajanje partije

15 min

Uzrast

7+

Brand

Exploding Kittens