PANDEMIC

5.999 рсд

Ti i tvoj tim ste jedini koji stoje na putu smrtonosnoj pandemiji koja preti celom svetu!
Sarađuj zajedno sa svojim saigračima u zaustavljanju pandemije, jer sudbina celog čovečanstva je u vašim rukama!
 

Opis

Pandemic nije obična društvena igra, to je uzbudljiva kooperativna igra timskog rada za dva do četiri igrača. Kao članovi elitnog tima za kontrolu pandemije, sve vreme morate držati stanje pod kontrolom što nije nimalo lako. Svaki igrač ima posebnu ulogu u timu. Radite zajedno sa ostalim igračima, putujte svetom kako biste lečenjem infekcija sakupili kartice koje su vam potrebne, delite znanje među sobom,  lečite zaražene i otkrijte lek za svaki od četiri virusa koji su napali čovečantsvo.

Sat brzo otkucava i vremena je malo, a virusi se brzo šire. Samo zajedničkim radom možete držati pod kontrolom pandemije i pronaći lekove na vreme! Požurite, jer sudbina čovečanstva je u vašim rukama!

Vaš tim će morati da obiđe sve delove sveta i da zaustavi i iskoreni širenje virusa.

Kao kooperativna igra, igrači pobeđuju ili vrlo lako gube zajedno. Igrate protiv igre, i protiv vremena, jer ukoliko se pandemija proširi brzo i van kontrole, ili istekne vreme – svi ste izgubili.

Igru je kreirao Matt Leacock i postavio standarde u kooperativnim, timskim igrama, a Pandemic je pravi klasik modernih društvenih igara koji jednostavno morate da zaigrate!

 

Nagrade i priznanja:

Info

Težina1,0 kg
Dimenzije30 × 8,5 × 30 cm

Brand

Asmodee