Posada: Potraga za devetom planetom

1.999 рсд

Inovativna kooperativna igra sa 50 misija u svemiru za 2 do 5 igrača. Nagrada publike 2020 za najbolju društvenu igru

Šifra proizvoda: 480 Kategorije: , ,
 

Opis

The Crew najtraženija igra prošle godine na našem jeziku!

Tražimo astronaute! Naučnici tvrde da na rubu našeg Sunčevog sistema postoji misteriozna deveta planeta. Ali, uprkos svim naporima, do sada nisu uspeli da pruže značajne dokaze o njenom postojanju. Pridružite se ovoj uzbudljivoj svemirskoj avanturi kako biste otkrili da li su te teorije samo naučna fantastika ili ćete zaista otkriti planetu Devet.
U ovoj kooperativnoj adutskoj igri svi igrači igraju zajedno kako bi ispunili misije. Igru može igrati 2 do 5 astronauta, a da bi se odgovorilo na različite izazove, neophodna je dobra saradnja. Nakon što svi uspešno prođete obuku za astronaute, igra vam nudi 50 različitih misija, i svaka je teža od prethodne.

Ali, uspećete jedino ako sarađujete kao tim. Da biste savladali izazove i ostvarili svoje misije, komunikacija će biti od suštinskog značaja – ali, u svemiru stvari mogu biti teže nego što očekujete… Čekaju vas nezaboravne avanture u istraživanju dubine svemira.

The Crew – Posada: Potraga za devetom planetom je dobitnik nagrade publike za najbolju društvenu igru – KennerSpiel des Jahres.
Kooperativna adutska igra sa ukupno 50 misija za 2-5 igrača.
Uzbudljiva društvena igra koja sa svakom misijom postaje teža, baš kao pravi astronauti, igrači imaju samo ograničenu komunikaciju. Nakon uspešno obavjene misije možete napraviti pauzu i igrati je kasnije.

Posada je apsolutna timska igra – ceo tim pobeđuje samo kada svaki pojedinačni igrač uspešno savlada misiju.

Zabavna igra za ljubitelje naučne fantastike i porodice sa decom uzrasta od 10 godina.

Načini rešavanja misija su uvek drugačiji, praktično je nemoguće da se ponovi isto rešenje. pa igru možete igrati više puta i sa različlitom ekipom!

Zahvaljujući svom malom i kompaktnom formatu, društvena igra Posada je idealna za poklon, ali i za putovanja.

Srpska verzija “Posade” (The Crew) je najnovija adaptirana verzija originala i sadrži aplikaciju za lakše igranje, kao i poseban specijalni modul igre samo za dva igrača.

Info

Težina0,30 kg
Dimenzije18 × 4 × 13 cm
Igrača

2-5

Uzrast

10+

Trajanje partije

20-30

Jezik

Srpski

Materijal

tokeni, Karte, Kartonska kutija

Brand

kosmos