Splendor Duel

3.599 рсд

Šifra proizvoda: 500 Kategorije: , ,
 

Opis

Nagrađivana igra Splendor se vraća sa novim pristupom i kao posebna samostalna igra za dva igrača – Splendor Duel.

Uz vrhunsku mehaniku igre po kojoj je Splendor poznat, Splendor Duel nudi kompaktno, čvrsto iskustvo za dva igrača koje će odmah biti prepoznatljivo ljubiteljima originalne igre, dok takođe dodaje nove odluke i mehanizme koji nude dublje strateške opcije za nove igrače.

Zajednička tabla koju koriste oba igrača, i način uzimanja dragulja je bitno drugačiji nego u Splendoru, jer daje mogućnost blokiranja suparničkog igrača na više nivoa. Samo uzimanje žetona će stvoriti praznine na tabli i ograničiće koliko i koje vrste žetona će igrači moći da uzmu u budućim potezima.

Posebnu ulogu u Splendor Duelu ima – svitak, koji daje igraču privilegije koje može iskoristiti u neobaveznim potezima, a koju mu mogu doneti značajnu prevlast. Karte razvitka pored dragulja imaju i dodatne moći kao u igri 7 Wonders Duel, što sve čini Splendor Duel izuzetno zabavnom i strateškom modernom društvenom igrom.

Postoje čak tri različita načina pobede u Splendor Duelu, a na vama je da pokušate da to uradite pre protivnika.

Nakit dominira na ilustracijama na kartama, a tu su i ostale visoko kvalitetne komponete, žetoni dragulja i bisera koji doprinose renesansnoj atmosferi.

Splendor Duel je namenjen širokom spektru igrača: fanovima Splendora koji žele da otkriju nova pravila igre i isprobaju nove taktike, kao i ljubiteljima igre sa 2 igrača koji će doživeti žestok duel za manje od 30 minuta.

Od autora originalnog Splendora, Marka Andrea i autora klasika 7 Wonders Duel Bruna Cathala, stiže Splendor Duel – nova uzbudljiva igra za samo dva igrača iz Splendor Univerzuma.

Splendor Duel komponente:
– 67 karata dragulja
– 25 žetona
– 3 svitka
– tabla za postavku
– vrećica za dragulje
– 4 karte plemstva
– pločica pobede

Broj igrača: samo za dva igrača
Uzrast: 10+
Trajanje partije: 30 min

Brand

Asmodee

Space Cowboys