Ticket to Ride Amsterdam

3.299 рсд

Dobro došli u 17. vek!

 

Opis

Ticket to Ride Amsterdam – Dobro došli u 17. vek!

Društvena igra Ticket to Ride Amsterdam vodi vas kroz zlatno doba Holandije, Gouden Eeuw. Amsterdam je srce svetske trgovine i najbogatiji grad na svetu. Roba iz svih krajeva planete se gomila na dokovima, u brodskim prtljažnicima, skladištima i na obalama mnogobrojnih kanala.

U ovoj brzoj igri iz serijala Ticket to Ride igrači se utrkuju ko će pre da osvoji najunosnije komercijalne rute, potpiše dobre trgovačke ugovore i pokupi dragocenu robu sa užurbanih ulica ovog legendarnog grada. Elegantno jednostavna pravila ove samostalne igre osvojiće kako početnike, tako i već izbrušene iskusne igrače igre Ticket to Ride. Naučite pravila za tri minuta, igrajte satima!

Brza uputstva za društvenu igru  Ticket to Ride Amsterdam

Igrači započinju sa špilom od 16 karata, dve karte prevoza i jednom ili dve karte ugovora koje pokazuju lokacije na mapi tržnice Amsterdama. Na potezu, možete povući dve karte prevoza iz špila ili od pet karata koje stoje licem nagore (ili povući jednog džokera koji stoji licem nagore, a koji se računa kao bilo koja od 6 boja u igri); ili možete da postavite rutu na tabli tako što ćete se osloboditi karata u boji u kojoj je i ruta (za sivu rutu potreban je set karata bilo koje boje); ili možetet povući dve karte ugovora i zadržati najmanje jedan.

Kada god kompletirate kartu rute na kojoj stoje zaprežna kola, dobijate robnu bonus kartu.

Igrači igraju zaredom dokle god neko od njih ne dođe do toga da ima 2 ili manje kola. Tada svi odigraju još po jedan potez, uključujući igrača koji ima 2 ili manje kola. Bodovi se zatim sabiraju za rute koje su igrači postavili. Računaju se karte ugovora koje su kompletirali (tako što su povezali dve lokacije neprekidnim nizom svojih kola) i bonus karte. Ko god da ima  najviše karata dobija 8 poena, ostali igrači manje. Za svaki nezavršeni ugovor gubite poene, pa na kraju sabiranja, ko ima najveći broj bodova, pobeđuje!

Društvena igra Ticket to Ride Amsterdam sadrži:

 • 1 mapu trgovačke mreže Amsterdama
 • 64 plastične karte (po 16 u svakoj boji)
 • 44 karata prevoza
 • 24 karata ugovora
 • 16 bonus trgovačkih karata
 • 4 obeleživača za bodovanje
 • 1 uputstvo za igranje

Ostale igre iz serijala Ticket to Ride:

 

Info

Dimenzije23,1 × 4,5 × 23,1 cm
Igrača

2-4

Uzrast

8+

Trajanje partije

15 min

Jezik

Engleski

Materijal

Tabla, Karte, Kartonska kutija, Plastika

Brand

Asmodee

Days of Wonder

Možda će vam se svideti …

 • Nema na stanju

  Ticket to Ride New York

  2.999 рсд Pročitajte još
 • Ticket to Ride Japan & Italy: Map Collection Volume 7

  5.999 рсд Dodaj u korpu
 • Nema na stanju

  Ticket to Ride: Europa 1912

  2.499 рсд Pročitajte još
 • Nema na stanju

  Ticket To Ride: Rails & Sails

  9.000 рсд Pročitajte još