TICKET TO RIDE PARIS

2.999 рсд

Provozajte se glamuroznim Parizom dvadesetih godina prošlog veka

 

Opis

Uživajte u gradu svetlosti! Doživite glamurozni Pariz burnih dvadesetih. Uskočite u autobus sa otvorenom platformom, krstarite Jelisejskim poljima, divite se Ajfelovoj kuli i završite dan uživanjem u slikovitom zalasku sunca sa šarmantne terase na Monmartru.

U ovoj brzoj društvenoj igri Ticket to Ride, igrači se utrkuju da posete najpoznatije lokacije u gradu i ispune svoje tajne zadate ciljeve. Pobednik će efikasno koristiti svoje pariske rute u ovoj novoj i veoma jedinstvenoj mapi.

JEDINSTVENA TEMA – PARIZ 1920: Iskusite šarm izgradnje sopstvene rute po centru Pariza u ovom specijalnom izdanju društvene igre Ticket to Ride.
POSEBNE ULOGE KARTICA: Strateški koristite crvene, bele i plave karte da proširite svoju rutu širom kultnog grada Pariza.
PORODIČNA IGRA STRATEGIJE: Uključite celu porodicu uz igru koja se veoma lako uči za samo 3 minuta, igra koja je savršena za igrače svih uzrasta i nivoa veština.
IMPRESIVNO PARISKO ISKUSTVO: Putujte ulicama Pariza i planirajte svoje rute kako biste povezali poznate znamenitosti i četvrti.
KLASIČNA IGRA TICKET TO RIDE: Uživajte u voljenoj mehanici igre Ticket to Ride sa jedinstvenim obrtom smeštenim u romantičnom Parizu.

Info

Težina0,6 kg
Dimenzije23 × 5 × 23 cm
Igrača

2-4

Jezik

Srpski

Trajanje partije

20-30

Uzrast

8+

Brand

Asmodee