Kralj kockica

2.550 рсд

Igra u kojoj su svi kraljevi!

 

Opis

Postao si kralj! Svi snovi su ispunjeni. Sedite zadovoljni u svom zamku i gledate na svoje divno kraljevstvo: zelene livade, valovita polja, visoke planine i bistre reke dokle god vam se pogled pruža … ali jedno nedostaje vašem kraljevstvu: ljudi!

Pokušavate da zainteresujete svoje buduće građane za svoje kraljevstvo – u bogatim gradovima, ludim gnomovima u njihovim radionicama, patuljcima u njihovim dubokim rudnicima, a takođe i orcima, vilama i vračevim šegrtima. Ali građane nije lako uveriti.

Trebaće vam veština i sreća sa kockicama da privučete najbolje građane u vaše kraljevstvo. Pazite na nitkove i zmajeve, inače će vaše uspešno kraljevstvo uskoro postati bedna pustoš i moraćete da gledate kako će neki drugi igrač biti krunisan za Kralja kockica.

Svaki potez se sastoji od 3 koraka:

(1) Bacanje kocke (najviše 3 puta)

(2) Sticanje novih građana (+ moguće uspostavljanje novog sela) ili uzimanje kaznene karte

(3) Popunjavanje reda karata.

Ako svojim rezultatom kockica možete da ispunite uslove jedne od licem okrenutih karata građana, možete uzeti tu karticu. Ako se rezultati vaših kockica ne podudaraju ni sa jednom građanskom karticom, morate uzeti kaznu / propalicu koja dolazi sa minus poenima.
Osoba sa najviše pobedničkih poena pobeđuje u igri. Ako postoji nerešen rezultat, igrač sa najmanje minus bodova na svojim kartama pobeđuje.

Kralj kockica sadrži:

6x kockica

65x  karata (15 seoskih, 10 kaznenih i 40 građanskih karata)

Uputstvo na Srpskom1 set uputstava.

Brand

HABA

Info

Težina0.363 kg
Dimenzije6.3 × 2.7 × 6.3 cm
Igrača

2-5

Uzrast

8+

Trajanje partije

20-30

Jezik

Srpski

Materijal

Karte, Kartonska kutija, Kockice