Project L

3.999 рсд

Izgradite delove slagalice, razvijajte motoriku, usavršite svoju strategiju i pobedite u igri

 

Opis

Ako imate dovoljno godina da vam nedostaje „Tetris“, ili pripadate generacijama koje ne znaju šta je zapravo to, ali ste veoma raspoloženi da probate tu legendarnu igru, onda je Project L društvena igra koja će najbolje simulirati nekada planetarno popularnu video igru. Prednost je svakako na strani Project L iz prostog razloga što će se, za raliku od pomenute video igre, ovde igrati više ljudi istovremeno.

Project L je brza i jednostavna igra slaganja plastičnih delova i popunjavanja kartonskih pločica (mini tabli) u koje su utisnuti različiti oblici. Igru počinjete sa samo dva osnovna plastična delića ali će se tokom vremena broj delova koji su vam na raspolaganju uvećavati. Svaka popunjena kartonska pločica doneće vam bodove i neki novi plastični oblik koji ćete pridodati vašoj gomili figura. Nakon popunjavanja oblika na pločici, sve figure su vam ponovo na raspolaganju.

Tokom poteza imaćete pravo na 3 akcije. Na vama je da odlučite da li ćete uzeti osnovnu, žutu plastičnu pločicu i dodati je na svoju gomilu, novu kartonsku pločicu sa utisnutim oblikom koji treba popuniti, krenuti u popunjavanje oblika na kartonskoj pločici, ili možda zameniti neku od vaših plastičnih oblika novim, ali drugog obilka. Delova uvek ima dovoljno, čak i kada je u igri maksimalan broj igrača. Pored pomenutih akcija igrač može izabrati i „majstorsku“ akciju koja mu daje mogućnost dodavanja po jednog oblika na sve pločice koje su trenutno ispred njega. Igrači dobijaju i lične table za igru sa podsetnikom za sve raspoložive akcije. Ovo je stvar koja će pravila zadržati u kutiji jer će sve što treba da znate o vašem potezu biti uvek ispred vas.

Project L je igra za 1-4 igrača, što znači da podržava i solo mod igranja. Vreme trajanja partije je od 20-40 minuta, preporučuje se uzrast od 8+ godina i spada u red igara koje su lake za učenje i igranje (1,55/5). Ovo je jedna logička igra koja ne nudi mnogo interakcije između igrača i zato je pogodna za sve uzraste i različite karaktere. Posebno za one koji nisu ravnodušni prema „preprekama“ koje im protivnici postavljaju tokom igre. Ovde je to svedeno na minimum, tako da se možete opustiti i uživati u igri.

Zaigrajmo legendarni „Tetris“ na stolu…

Info

Težina0,997 kg
Dimenzije21,49 × 21,49 × 5,51 cm
Materijal

Kartonska kutija, Plastika

Igrača

1-4

Uzrast

8+

Trajanje partije

30 min

Brand

Asmodee