GLOOMHAVEN LAVLJE ČELJUSTI

6.699 рсд

Gloomhaven – Lavlje Čeljusti

 

Opis

Ti si član “Lavljih Čeljusti”, jedne od najzloglasnijih grupa plaćenika u zapuštenom gradu, Glumhejvenu. Kada čudne i zlokobne stvari krenu da se dešavaju, a oni koji nisu imali sreće počunu da nestaju, na vama je odlučite da se upustite u rešavanje ali …. sve dok budete plaćeni za svoj trud.

Gloomhaven Lavlje Čeljusti je potpuno samostalna i kooperativna igra taktičke borbe koja se nalazi u istom jedinstvenom svetu fantazije kao i čuveni prethodnik Gloomhaven – igra sa nadužim stažom kao najbolja igra na BGG.

Igrači će preuzeti uloge 4 nova prekaljena plaćenika i raditi zajedno u borbi kroz novu kampanju punu izbora, izazova i preokreta koja se dešava pre Gloomhaven-a.

Novi ugrađeni tutorijali, vodič za učenje da igrate i knjige scenarija omogućavaju igračima da uskoče u akciju brže i lakše nego ikada ranije.

Lavlje Čeljusti se igra kao samostalna igra, ali se može koristiti i kao ekspanzija za Gloomhaven.

Čitali ste o Gloomhaven-u, čuli ste razne priče o najboljoj igri svih vremena, pitali ste se kako je moguće da je jedna igra 6 godina na prvom mestu, zazirali ste od ogromne kutije Gloomhaven, delovala vam je teško i kao i igra, a i fizički jer teži 10 kg, ali vas je privlačio taj svet – najzad Gloomhaven Lavlje Čeljusti su tu i možete se slobodno prepustiti ovom fantastičnom svetu fantazije i otkriti zašto milioni ljudi širom sveta obožavaju Gloomhaven.

Info

Težina1 kg
Dimenzije29,21 × 23,11 × 11,43 cm
Igrača

1-4

Jezik

Srpski

Materijal

Karte, Kartonska kutija, Plastika

Trajanje partije

30-120 min

Uzrast

14+

Brand

Asmodee