MARABUNTA

2.999 рсд

Marabunta – Uronite u svet mrava i povedite svoju koloniju do pobede

 

Opis

Da li ste spremni da se borite u dolini slasti? Da li ste spremni za Marabuntu? Igru za dva igrača, punu napetosti, sa veoma zanimljivim mehanizmom igranja, u kojoj je poželjno poznavati strategiju blefiranja.

U društvenoj igri Marabunta svaki igrač kontroliše svoju koloniju mrava legionara. Na svom potezu, aktivni igrač baca šest kockica, a zatim ih deli u dve grupe, koje ne moraju biti jednake. Tada, drugi igrač, protivnik prvi bira jednu od dve formirane grupe i koristi kockice izabrane grupe, a zatim aktivni igrač koristi i odigrava svoj potez preostalim kockicama.

Kao kraljica mrava, morate izabrati najbolju strategiju za svoju koloniju. Napravite strategiju da proširite svoju teritoriju i zauzmete slasne regione. U Marabunti se sve odlučuje u nekoliko bacanja kockica!

Čuveni autor društvenih igara Dr Reiner Knizia je odlično osmislio sistem „JA DELIM, TI BIRAŠ“, u kojem je važno kako napraviti raspored, podeliti kockice i naterati protivnika da se odluči za onu grupaciju kockica koja vama manje odgovara.

Marabunta je društvena igra samo za dva igrača i idealna je i za putovanje. Malog je formata ali sadrži jako puno atraktivnih elemenata: „piši-briši“ flomastere, dvostranu tablu (sa različitim rasporedom teritorija) koja se spaja kao puzzla, delovima za bodovanje za svakog igrača koji se takođe spajaju kao puzzla sa tablom teritorija, osam Marabunta pločica i šest prelepo urađenih i oslikanih kockica.

Požurite po svoj primerak. Igra je lokalizovana na naš jezik.

Dobrodošli u svet mrava legionara!

Info

Težina0,29 kg
Dimenzije13 × 10 × 4 cm
Igrača

samo za 2 igrača

Jezik

Srpski

Materijal

Karte, Kartonska kutija, Plastika

Trajanje partije

30 min

Uzrast

10+

Brand

Asmodee

Space Cowboys