POLIS

8.249 рсд

Polis – strategija za dva igrača

 

Opis

Polis je igra za dva igrača. Radnja je smeštena na početak sukoba između dva glavna grada države, tj. Polisa, u 5. vek pre nove ere. Izaberite stranu: Atina i Delska liga ili  Sparta i Peloponeska liga. Pobednik će biti Imperija koja na kraju ima više populacije i prestiža.

Oba igrača moraju da obezbede dovoljno zaliha različitih resursa i puteve do pet marketa kako bi mogli nesmetano da trguju sa njima. Svaka teritorija koja je na vašoj strani može da obezbedi resurse neophodne za tok igre, ali morate biti oprezni, jer stanovništvo treba i nahraniti.

Možete se boriti za kontrolu teritorija i pokoriti druge polise, ili možete koristiti svoju diplomatiju da ubedite polis da se pridruži vašoj ligi. Ali polisi su ponosni na svoju nezavisnost, tako da ćete morati da izgradite i neke projekte da biste stekli prestiž potreban za vaše vojne manevre.

Ovo novo izdanje Polisa ima ažurirana i revidirana pravila i novi art koja će vas kupiti na prvo igranje.

Trgujte, gradite, budite političar i razvijajte strategiju, ubirajte poreze ali budite spremni svakog časa da ratujete sa protivnikom na kopnu ili na moru.

Polis – kada poželiš da odigraš ozbiljnu strategiju u dva igrača.

Info

Težina2,2 kg
Dimenzije20,32 × 20,32 × 5,08 cm
Igrača

samo za 2 igrača

Jezik

Engleski

Materijal

Drvene figure, Karte, Kartonska kutija

Trajanje partije

120 min

Uzrast

14+

Brand

DEVIR