Isporuka i plaćanje

Ukoliko ste pri kupovini odabrali plaćanje pouzećem, na Vašu e-mail adresu dobićete automatski odgovor o potvrdi porudžbine. U samom e-mejlu prikazani su Vaši podaci, artikli koje ste naručili, njihova cena i troškovi poštarine. Za tačnost unetih podataka odgovoran je Kupac.

Plaćanje ćete izvršiti kurirskoj službi pri isporuci pošiljke. Molimo Vas da pripremite tačan iznos otkupnine da biste izbegli moguće komplikacije oko vraćanja kusura.

Maksimalna vrednost narudžbine koja se plaća pouzećem je 60.000 RSD.

Ukoliko ste pravno lice i plaćate virmanom, na Vašu e-mail adresu dobićete automatski odgovor o potvrdi porudžbine. U samom e-mejlu prikazani su Vaši podaci, artikli koje ste naručili, njihova cena, troškovi poštarine i instrukcije za uplatu preko računa. Za tačnost unetih podataka odgovoran je Kupac. Proizvodi sa ovih porudžbina biće rezervisani tri dana. Molimo Vas da svoju uplatu izvršite u tom roku. Za naknadne uplate istog predračuna ne možemo garantovati raspoloživost artikala. Robu Vam šaljemo po prijemu obaveštenja o izvršenoj uplati.

Isporuku kupljene robe vršimo samo na teritoriji Republike Srbije. Sve naše pošiljke šaljemo kurirskim službama City Express.
Pošiljke pouzećem se predaju kurirskoj službi na slanje najkasnije u roku od dva radna dana, nakon potvrde e-mejlom o kupovini. Za kupce koji plaćaju uplatnicom ili virmanom (pravna lica), vreme potrebno do slanja pošiljke je najkasnije dva radna dana od momenta kada primimo obaveštenje o izvršenoj uplati. Nakon preuzimanja, kurirska služba Vam dostavlja pošiljku. Uobičajeno vreme dostave je dva radna dana za veća naselja, a za udaljenija mesta četiri radna dana.

Do odstupanja i produženja može doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik nije mogao da utiče.

Dostava se vrši radnim danom i subotom od 8:00 do 17:00 sati. Za dostavu je moguće odrediti i drugu adresu od one na kojoj stanujete, npr. adresu radnog mesta.

Ukoliko primalac nije na adresi, a po prijemu obaveštenja o pokušaju dostave, kurirsku službu možete nazvati na broj koji će biti naveden na obaveštenju i dogovoriti se o mestu i vremenu dostave koje Vam najviše odgovara. Kontakt telefoni kurirske služne City Express su:

  • Besplatni Call Centar iz fiksnih mreža: 0800 30 93 000
  • Centrala: 011 30 93 000

Sve artikle pakujemo u originalnu, zaštićenu ambalažu, kako bi Vam proizvodi došli u stanju u kakvom smo Vam ih i poslali. Trošak pakovanja ne naplaćujemo, bez obzira koji ste način plaćanja odabrali.

Za sve porudžbenice ispod 6.000 dinara, naplaćujemo jedinstvenu cenu kurirske službe u iznosu od 350 dinara, osim ako nije drugačije navedeno.

Napomena: Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja (pocepani delovi i ugnječenje) paket ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju molimo Vas da nas pozovite telefonom 065 2600705 (Radnim danima od 10h00 do 17h00) ili pošaljete mail na office@coolplay.rs sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) i navedete razlog zbog koga ste odbili da preuzmete paket. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.