Jungle Speed

2.699 рсд

“Neka Totem bude s tobom!”

stara Džedajska mudrost

 

Opis

Jungle Speed test za reflekse i zabava uz Totem

JUNGLE SPEED, test za reflekse, šarmantno-eksplozivna je društvena igra za celu porodicu i prijatelje. Mogu je igrati 2 do čak 10 igrača, različitih starosnih grupa. To je “zahtevna” igra u kojoj se oslanjate na svoj oštar osećaj posmatranja i brze reflekse.

Jungle Speed je zabavna igra u kojoj nema taktike, nema planiranja, i u kojoj svi žele da zgrabe Totem! Ali samo ako se simbol na njihovoj karti podudara sa nečijim drugim. Ako to učine u pogrešnom trenutku dobiće kaznene karte od svih igrača, a cilj je prvi ostati bez karata.

Deluje lako? Jeste.

Deluje zabavno? Itekako.

Brzi refleksi, spretnost i nespretnost donose mnogo zabave uz društvenu igru Jungle speed!

Evo jednog brzog igrača: https://www.facebook.com/CoolPlay.rs/videos/479393410154016

Jungle Speed pravila igre

Drveni Totem se postavi na sredini stola kako bi svim igračima bio podjednako dostupan. Mlađi igrači, više vole da posedaju u krug i da Totem postave na pod, u sam centar kruga. Ekstremni igrači, kada igraju u grupi +10 (“Wild party mod”), takođe posedaju u krug, ali Totem postavljaju u susednu prostoriju, kako bi svako osvajanje Totema značilo i trku (borbu) do njega. Svako osvajanje Totema se dodatno proslavlja uz oponašanje urlika iz džungle i nerviranja komšija.

Svim igračima se podele karte, koje igrači redom otkrivaju. Ukoliko su dve karte identične, oni igrači čije su karte iste ulaze u duel, i pokušavaju da uhvate Totem prvi. Najbrži igrač koji je prvi zgrabio Totem, tada daje svoje karte sporijem igraču.

Ukoliko Totem padne sa stola, pobednik je onaj koji ga prvi uhvati. Ukoliko su Totem obe ruke uhvatile, sledi “brojanje prstiju”. Pobednik duela je onaj igrač koji ima više prstiju na samom Totemu.

Neke karte su samo “malo” slične jedna drugoj i navode igrače da prvi krenu da zgrabe Totem. Ukoliko naprave takvu kardinalnu grešku, pa makar samo i pipnuli Totem, tada dobijaju karte od svih ostalih igrača.

Pobednik je prvi igrač koji ostane bez karata.

Jungle Speed sadrži:

1x drveni Totem

70x karata

1x organska pamučna torbica

Pravila igre na srpskom

Info

Težina0,435 kg
Dimenzije8,9 × 21,3 × 8,9 cm
Igrača

2-10

Uzrast

7+

Trajanje partije

15 min

Materijal

Drvene figure, Karte, tkanina

Baterije

ne koristi baterije

Brand

Asmodee