SKULL

2.599 рсд

Skull je izazovna igra koja podstiče socijalnu interakciju i razvoj lukavosti, pružajući igračima priliku da uživaju u taktičkim igrama sa prijateljima i porodicom.

Kategorija:
 

Opis

Skull je uzbudljiva društvena igra koja kombinuje lukavost, blefiranje i strategiju. Igra se obično igra sa 3 do 6 igrača, a cilj je prvi otkriti tajnoviti “lobanjski cvet” svog protivnika.

Igrači koriste četiri kartice: tri su obične i prikazuju cvet, dok je četvrta posebna i predstavlja lobanju. Svaki igrač na početku igre stavlja jednu od svojih karata licem na dole, a zatim sledi faza blefiranja. Igrači redom pokušavaju da postave svoje karte na sredinu stola predstavljajući se kao da su postavili cvet, dok zapravo mogu postaviti i svoju lobanju.

Igrači zatim redom izazivaju jedni druge, pokušavajući otkriti koje karte su postavljene licem na dole. Međutim, igrači mogu lagati o tome koje karte poseduju, što dodaje element blefiranja. Ako neko odigra svoju lobanju, a protivnik tačno identifikuje tu kartu, igrač koji je pogrešio gubi jedan od svojih života.

Jedinstvena taktika i čitanje protivnika igraju ključnu ulogu u Skull-u. Pobednik je onaj koji prvi uspe da otkrije lobanjski cvet svih svojih protivnika.

Info

Težina0,41 kg
Dimenzije13,3 × 5,4 × 13,3 cm
Igrača

3-6

Jezik

Srpski

Materijal

Karte

Trajanje partije

15-45 min

Uzrast

10+

Brand

Asmodee

Space Cowboys